Χωρίς Μπενίτες στη Σουηδία

Ο Χόρχε Μπενίτες δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μάλμε την Τετάρτη στη Σουηδία για το Champions League. 


Χωρίς Μπενίτες στη Σουηδία

Με μία μάλλον απρόοπτη απουσία θα ταξιδέψει για τη Σουηδία και τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μάλμε για το Champions League ο Ολυμπιακός. Ο Χόρχε Μπενίτες δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο και ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει τον Παραγουανό φορ εκτός αποστολής.



Ο Μπενίτες έκανε θεραπεία, όπως και οι (δεδομένα εδώ και μέρες τραυματίες) Σιόβας, Φουστέρ, Ντοσεβί και Γκαζαριάν, με τους δύο τελευταίους να μην έχουν ούτως ή άλλως δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τη διοργάνωση. 

Στην αποστολή επανέρχονται οι Σαλίνο και Διαμαντάκος. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί»: Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Βέργος, Βούρος. 

Το πρόγραμμα της ομάδας στη Σουηδία έχει ως εξής: 

Τρίτη 30/09/2014 
19:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο Swedbank Stadion. 
20:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Swedbank Stadion. 

Τετάρτη 01/10/2014 
21:45 Σέντρα του αγώνα με τη Μάλμε στο Swedbank Stadion. 

* Η συνέντευξη Τύπου της Μάλμε είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 και η προπόνηση για τις 14:00. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου