Ο εισβολέας του τελικού είχε προειδοποιήσει μέσω Twitter



Ο Ρώσος φαρσέρ που εισέβαλε στο χορτάρι του "Μαρακανά" είχε... απειλήσει πως θα το κάνει λίγες ώρες νωρίτερα. Διαβάστε λεπτομέρειες (φωτογραφίες).


Μόνο απροειδοποίητα δεν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του "Μαρακανά" ο Βιτάλι Ζντοροβέτσκι. Ο λόγος για τον γνωστό Ρώσο φαρσέρ που θέλησε να δώσει ξεχωριστό χρώμα στον τελικό του Μουντιάλ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον διάσημο φαρσέρ να έχει ανακοινώνει την πρόθεσή του αρκετές ώρες νωρίτερα.
Το εντυπωσιακό είναι πως χτύπησε μέσω Twitter και αρκετές ώρες μετά την εισβολή του, καθώς απολογήθηκε για τα περιττά κιλά του που φανηκαν στην κάμερα αλλά και για το γεγονός ότι επιχείρησε να φιλήσει τον Χέβεντες και όχι τον Μέσι!
Σημειώνεται πως ο Ζντοροβέτσκι έχει στη σελίδα του στο Youtube (την χρησιμοποιεί με το userame "VitalyzdTV") πάνω από 6.000.000 συνδρομητές ενώ μετά τη δημοσιότητα που κέρδισε οι φανς του στο Twitter έχουν ξεπεράσει πλέον τους 200.000!

Το απίστευτο περιστατικό όπως το κατέγραψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:




Η εισβολή του Βιτάλι Ζντοροβέτσκι μέσα από φωτογραφίες:



  



























Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου