Oι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ αποκαλύφθηκαν!

Μία ριγέ, μία γαλάζια και μία λευκή αποτελούν την σειρά των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ (VIDEO+PHOTOS).



Σή
μερα έγινε η επίσημη παρουσίαση των τριών εμφανίσεων, της ριγέ, της λευκής και της γαλάζιας, τις οποίες πρόβαραν πρώτοι οι Βίτορ, Αθανασιάδης και Κουλούρης. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάζαρος Μπαξεβάνος, έκανε λόγο για επιτυχία του ΠΑΟΚ που, πλέον, μπήκε ανάμεσα στις ομάδες που δεν προμηθεύεται φανέλες από την μαζική παραγωγή της γνωστής εταιρείας αθλητικής ένδυσης, αλλά από παραγωγή που αφορά αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ.
Ακόμη, τόνισε ότι στις νέες εμφανίσεις έχει αλλάξει το ύφασμα, γεγονός που τις κάνει να "αναπνέουν" καλύτερα και ότι παρόλο που φέτος η ριγέ φανέλα κόστισε περισσότερο από πέρσι στην ομάδα, στην μπουτίκ θα διατίθεται με την περσινή τιμή.
Να σημειωθεί, ότι στην UEFA έχει δηλωθεί ως δεύτερη εμφάνιση η γαλάζια και στο ελληνικό πρωτάθλημα η λευκή.Επίσης, να τονίσουμε ότι φέτος απουσιάζει από τις εμφανίσεις η κόκκινη ρίγα της NIKE.




































Οι νέες φανέλες θα είναι διαθέσιμες στην μπουτίκ από 21 Ιουλίου, ενώ όσοι τις είχαν προαγοράσει μέσω ίντερνετ θα αρχίσουν να τις παραλαμβάνουν από σήμερα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαξεβάνος δήλωσε: "Να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο κόσμο σήμερα. Αυτό σημαίνει η ότι κάνουμε καλή δουλειά ή ότι η ομάδα αυτή την περίοδο δεν βγάζει νέα. Πέρσι την παρουσίαση την κάναμε μέσω του ίντερνετ και δεν είχαμε επαφή με τους δημοσιογράφους. Φέτος θέλαμε να τις δείτε από κοντά για να έχετε καλύτερη εντύπωση γι' αυτές.
Η ριγέ πέρσι πήγε πολύ καλά. Ετσι είχαμε μία βάση να κινηθούμε. Μιλήσαμε με οπαδούς του ΠΑΟΚ, μιλήσαμε με τους ανθρώπους της NIKE και μπορέσαμε να βάλουμε τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στις ομάδες που δεν θα παίρνει φανέλες από την μαζική παραγωγή την NIKE. Αυτή η παραγωγή έχει γίνει αποκλειστικά μόνο για τον ΠΑΟΚ. Εχει αλλάξει το ύφασμα στην ριγέ φανέλα, είναι πολύ πιο ελαφρύ, αναπνέει καλύτερα. Εχει αλλαγές στον λαιμό στην πλάτη και στο μανίκι και επιπλέον επιλέξαμε και μία δεύτερη φανέλα την λευκή, αλλά και την τρίτη φανέλα.





















































Πρώτη παράμετρος είναι η άνεση του αθλητή αλλά και η εμφάνιση. Σημαντικός παράγοντας είναι και η τιμή. Φέτος σε εμάς θα κοστίσει πιο πολύ η ριγέ φανέλα, αλλά στην μπουτίκ η τιμή θα είναι όπως πέρσι. Η γραμματοσειρά έχει αλλάξει και τα τυπώματα είναι οικολογικά, γιατί την φανέλα την αγοράζουν και μικρά παιδιά. Στην UEFA έχει δηλωθεί ως δεύτερη εμφάνιση η γαλάζια και στο ελληνικό πρωτάθλημα η λευκή. Στην ρίγα φέτος η πλάτη είναι ολόμαυρη"
Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου