Mega - Όσα πρόκειται να δούμε τη νέα σεζόν


Mega

Με νέες εκπομπές αλλά και σειρές μυθοπλασίας ενισχύει το πρόγραμμά του το Mega από τον ερχόμενο Οκτώβριο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Λοΐζος Ξενόπουλος. 

Επιβεβαιώνοντας τη μεταγραφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία θα παρουσιάσει το παιδικό talent show"Music School", οι υπεύθυνοι του καναλιού αποκάλυψαν πως βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή του ίδιου show με τη Demy και την Έλενα Παπαρίζου, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει να συμμετέχει και ο Γιώργος Θεοφάνους.  Ακόμα, το πρόγραμμα του καναλιού θα περιλαμβάνει μια πρωινή εκπομπή, που θα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με το "Πρωινό mou" τόσο στον χαρακτήρα του σχολιασμού, όσο και της gossip θεματολογίας. 

Η απογευματινή ζώνη του Mega θα ενισχυθεί με μια ψυχαγωγική εκπομπή, επίσης χωρίς gossip περιεχόμενο.Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το συγκεκριμένο project θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του οικοδεσπότη. Επίσης, το Joy μετακομίζει από το ΣΚΑΪ στο Mega, με τους ίδιους συντελεστές και περιεχόμενο. 

Στο δυναμικό του καναλιού παραμένει η Σμαράγδα Καρύδη με το επιτυχημένο «Celebrity Game Night», ενώ ο Άκης Πετρετζίκης αναλαμβάνει μια καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή μαγειρικής, αλλά και ακόμα μία εβδομαδιαία εκπομπή με τον τίτλο «Λίστα».

Όσο για τις σειρές που θα προβληθούν στην prime time ζώνη του καναλιού, ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει την «Εθνική Ελλάδος» με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ενώ ο Γιώργος Φειδάς (ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τους S1NGLES) επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού. Η late night ζώνη του καναλιού ενισχύεται με μία γυναικεία σειρά με τίτλο «Ηρωίδες». Επίσης, συνεχίζουν τα ήδη γνωστά «Μοντέρνα Οικογένεια» με διπλό επεισόδιο κάθε εβδομάδα και το «Κάτω Παρτάλι» που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου. 

Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα «Κλεμμένα Όνειρα», αλλά και μία νέα καθημερινή σειρά με τίτλο «Δικαίωση» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη.  Τέλος, το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάρκο Σεφερλή για ένα show, την Τζένη Μπαλατσινού για την παρουσίαση μιας εκπομπής με θέματα ομορφιάς, αλλά και τον Πέτρο Κωστόπουλο για το «Βράδυ» που -αν πάρει τελικά έγκριση- δεν θα βγει στον αέρα πριν τη νέα χρονιά. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου