Το Παρέα Radio στην πρεμιέρα της «Κοντσίτα» στο Δελφινάριο – Δείτε όλα όσα έγιναν

seferliskon
ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ!

Το περασμένο Σάββατο έκανε πρεμιέρα στο Δελφινάριο η παράσταση «Allou Fun Mark» με τον Μάρκο Σεφερλή να τα δίνει όλα στο σανίδι και να καταχειροκροτείται!  
Την παρθενική του επίσης εμφάνιση στο θέατρο έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος με το γνωστό χιούμορ του κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το govastileto.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα και κατέγραψε τα πάντα. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και  οΡένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Εγγλέζου, η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Μπουρούσης.
Λίγα λόγια για το «Αllou Fun Mark»: Πρόκειται για μία παράσταση που συνδυάζει το τσίρκο, το λούνα πάρκ με τις γνωστές «ατάκες» του Μάρκου Σεφερλή που προκαλούν το γέλιο των θεατών. Δύο περιστέρια που συχνάζουν έξω από τη Βουλή, ένας σύγχρονος Νώε που καλείται να σώσει την Ελλάδα από τον ανασχηματισμό, ένας ξεναγός που ξεγελάει ανυποψίαστους τουρίστες είναι κάποια από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη σκηνή του «Δελφινάριου».
Στην παράσταση παίζουν επίσης οι: Γιάννης Καπετάνιος, Στέλιος Κρητικός, Ζώζα Μεταξά, Γιάννης Ζουμπαντής. Τα σκηνικά είναι της Δέσποινας Βολίδη και τα κοστούμια της Σύλιας Δεμίρη. Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύουν οι Αλχημιστές. Συμμετέχει 12μελές μπαλέτο και 7μελής ορχήστρα.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ!
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου