Φοβερές οι αντιδράσεις του κόσμου του ποδοσφαίρου για την εφτάρα




Δίχως αμφιβολία το 7-1 ανάμεσα στη Γερμανία και τη Βραζιλία έχει σοκάρει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αφού ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο ελάχιστοι περίμεναν. Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου.
Ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις μετά το παιχνίδι σε social media και σε δηλώσεις:
Ζεπ Μπλάτερ: "Βγάλτε το καπέλο στον Μίροσλαβ Κλόζε. Με 16 τέρματα σε Παγκόσμια Κύπελλα είναι ο πιο παραγωγικός σκόρερ στην ιστορία του τουρνουά"
Φραντς Μπεκενμπάουερ: "Τι ήταν αυτό; Δύσκολο να το πιστέψεις"
Αλεχάντρο Σαμπέλα: "Το 7-1 δεν είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο όμως μπορεί να είναι έτσι. Κάποιες φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν το περιμένεις και για αυτό είναι όμορφο".
Γιούργκεν Κλίνσμαν: "Η καλύτερη εμφάνιση της Γερμανίας σε όλα τα παγκόσμια Κύπελλα. Απλά φανταστικά. Τώρα πάρτε το Κύπελλο Γιόγκι και ομάδα"
Τόμας Χίτζλσπέργκερ: "Υποκλίνομαι. Μια καταπληκτική βραδιά ποδοσφαίρου. Έχετε γράψει ιστορία"
Μεζούτ Οζίλ: "Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας"
Μπραντ Φρίντελ: "Ξέρω ότι αρκετοί σκέφτονταν τη Γερμανία, αλλά κανένας το σκεφτόταν ότι θα ήταν έτσι; Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο αυτό είναι το καλύτερο Μουντιάλ στην ιστορία"
Φαλκάο: "Ένα αποτέλεσμα το οποίο μας αφήνει όλους έκπληκτους. Αυτή η στιγμή είναι δύσκολη για τους παίκτες και τους ανθρώπους στη Βραζιλία. Το σημαντικότερο τώρα είναι να επικρατήσει ειρήνη".
Ρίο Φέρντιναντ: "Ανησυχώ για το γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι παίκτες δεν θα συνέλθουν από αυτό. Κάποιοι μάλλον δεν θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν"
Ζουνίνιο Παούλιστα: "Θα είναι δύσκολο να επανέρθουν. Ορισμένοι παίκτες δεν νομίζω ότι θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της Βραζιλίας. Στον αγωνιστικό χώρο η Γερμανία μας δίδαξε πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθουμε από αυτό"
Λιζαραζού: "Είναι μια ταπεινωτική, απαίσια ήττα. Είμαι συγκρατημένος γιατί υποφέρουμε μαζί τους. Το δικό τους Παγκόσμιο Κύπελλο χάλασε"
Τόμας Ποντόλσκι: "Ρίο ερχόμαστε"






Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου