Αυτή η γυναίκα είναι το γούρι του Μάριο Γκέτσε!


getse
Με το γκολ του Μάριο Γκέτσε στο 113ο λεπτό η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και πρόσθεσε το τέταρτο αστέρι στη φανέλα της. Για όσους δεν παρακολουθήσατε χθες τον τελικό του Μουντιάλ, με το που τελείωσε ο αγώνας η σύντροφος του σούπερ Μάριο έτρεξε στην αγκαλιά του και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!
Πρόκειται για το 24χρονο μοντέλο εσωρούχων Κάθριν Μπρόμπελ που έχει «κλέψει» την καρδιά του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας, Μάριο Γκέτσε τα τελευταία δύο χρόνια.
Σε συνέντευξη που είχε δώσει η γερμανίδα καλλονή στο γερμανικό GQ, είχε πει πως απολαμβάνει να είναι το κορίτσι του Γκέτσε και πως ακόμα δεν κάνει σχέδια γάμου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφούπρώτα θέλει να αφοσιωθεί στους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από τη μουσική και το τραγούδι! Μάλιστα, ήδη δύο single της έχουν γίνει γνωστά ενώ είναι και μεγάλη θαυμάστρια της Mπιγιόνσε!
mario2
mario3
mario4
mario5
gecee
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου