Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν!

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν!
Πολύ κοντά στην απόκτησή του Μπόγιαν Κρκιτς από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα με δεδομένο πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται στους Καταλανούς.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός τα ΄χει βρει σ' όλα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Αγιαξ. Και, πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τη συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα που είναι εφικτή παρότι ο Μπόγιαν έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Καταλανοί δεν θα απαιτήσουν άμεσα οικονομικό αντάλλαγμα, όπως γράφτηκε και ακούστηκε, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Θα έχουν έτσι δώσει έναν παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο είναι υψηλό, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της Μπάρτσα, Λουίς Ενρίκε.
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

«Βλέποντάς τον απ' έξω, νομίζω ότι δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια και αυτοπεποίθηση για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Η απόφαση που πήρε ήταν η καλύτερη για εκείνον. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.Την ίδια στιγμή, ο πρώην προπονητής της Λας Πάλμας, Σέρχιο Λομπέρα, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Ισπανό επιθετικό στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, μίλησε στη «La Xarxa» για την ποιότητα και το μέλλον του παίκτη, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου