Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Πόρτα πόρτα οι έρευνες στα Πατήσια - Ο ρόλος γνωστού καταζητούμενου που μπορεί να φυγάδευσε τη Ρούπα

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Πόρτα πόρτα οι έρευνες στα Πατήσια - Ο ρόλος γνωστού καταζητούμενου που μπορεί να φυγάδευσε τη Ρούπα


- Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και στην Καλαμάτα από όπου κατάγεται η Ρούπα
- Στα Πατήσια ψάχνουν τη γιάφκα όπου έκρυβε τον οπλισμό του ο Νίκος Μαζιώτης
- Στην ίδια περιοχή θεωρούν πως βρίσκεται εκεί ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη που είχε εμπλοκή στην απαγωγή Μυλώνα
- Ο δεύτερος συνεργός θεωρείται πως είναι με λευκό μητρώο, οικογενειάρχης και εργαζόμενος

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς μετά την ανακάλυψη του
κρησφύγετου του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, τώρα μία άλλη περιοχή έχει μπει στο επίκεντρο.

Εκεί οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν τη γιάφκα με τον κρυφό οπλισμό του Νίκου Μαζιώτη και όχι μόνο αυτό.

Όπως είχε δημοσιεύσει το NewsIt η Αντιτρομοκρατική αναζητά και τους δύο συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη. Για τον έναν από αυτούς τα στοιχεία είναι πλέον ατράνταχτα και έτσι έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης καθώς οι αστυνομικοί τον έχουν ταυτοποιήσει σε δύο ληστείες και πιθανότατα και σε μια βομβιστική επίθεση.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γ.Π, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που είχε πάρει μέρος στην απαγωγή Μυλωνά.

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζουν οι αρχές το ενδεχόμενο η Ρούπα να έχει φυγαδευτεί ή να της προσφέρει προστασία γνωστός καταζητούμενος.

Εν τω  μεταξύ, στο κρησφύγετο στο Μαρούσι βρέθηκαν πολλά παιχνίδια του 4χρονου παιδιού τους και φωτογραφίες της οικογένειας.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα το είχε νοικιάσει η Ρούπα με πλαστά στοιχεία και σύμφωνα με τους γείτονες εκείνη είχε παρουσιαστεί ως μεταφράστρια και ο Νίκος Μαζιώτης ως γραφίστας. 

Οι έρευνες των αντρών της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη ακόμα και για τους ενοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοκίας οι οποίοι μπαίνουν στα διαμερίσματά τους με αστυνομική συνοδεία. 

Εν τω μεταξύ έρευνες πραγματοποιούνται και σε άλλες περιοχές της Αττικής αλλά και στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της Ρούπα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα στην Φθιώτιδα γίνεται σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

Ο δεύτερος συνεργός του Νίκου Μαζιώτη σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως δεν είναι γνώριμος της αστυνομίας, γιατί δεν έχει απασχολήσει ποτέ την αστυνομία, εργάζεται κανονικά και έχει και οικογένεια. Ωστόσο, έχει μπει στο κάδρο της Αντιτρομοκρατικής τόσο για ληστείες όσο και για επιθέσεις που έχει αναλάβει την ευθύνη ο Επαναστατικός Αγώνας. 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου