Έρχεται να υπογράψει ο Φορτούνης

Αλλαγή δεδομένων με τον Φορτούνη, καθώς αν και η περίπτωση του είχε απομακρυνθεί, πλέον, ο παίκτης βρίσκεται μία... ανάσα από τον Ολυμπιακό. Συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους, έρχεται Αθήνα να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Αλλαγή δεδομένων στο ενδεχόμενο μεταγραφής του 22χρονου (16/10/1992) Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού, Κώστα Φορτούνη. Αν και η περίπτωση του είχε απομακρυνθεί πριν λίγους μήνες, ο ποδοσφαιριστής, πλέον, βρίσκεται μία... ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.


ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, ο Κώστας Φορτούνης θα έρθει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός τα "βρήκε" σε όλα τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Καϊζερσλάουτερν. Το συμβόλαιο του παίκτη με την γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το 2015, αλλά οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, δίχως να γίνει γνωστό το κόστος της μεταγραφής. Προφανώς, αυτό ήταν ο παίκτης στον οποίο αναφέρθηκε ο Μίτσελ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν 2013/14, τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης δεν ήταν τυχαίο ότι ο ΠΑΟΚ διέρρευσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ότι οι Θεσσαλονικείς αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του αθλητή.


ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Ο Κώστας Φορτούνης μεγάλωσε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, στις οποίες αγωνίστηκε από τα 11 έως και τα 16 του χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι τότε έκαναν το λάθος και τον άφησαν να φύγει, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον Α.Ο. Τρικάλων, σύλλογο της πατρίδας του. Το 2010 εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης και έγινε ευρύτερα γνωστός καθώς με τους Αρκάδες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις εκείνη την σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην Καϊζερσλάουτερν με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του υποβιβάστηκε και η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Με την Εθνική ομάδων των Ανδρών έχει 12 συμμετοχές και έχει συμμετάσχει μαζί της στο Euro του 2012.

Κατά πάσα πιθανότητα, και εφόσον όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, ο Κώστας Φορτούνης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, έως και το 2018, με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ενισχύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

πηγή: redplanet.gr

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου