Έλενα Παπαρίζου: Τα “χώνει” στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο

elenapaparizou
H Έλενα Παπαρίζου είναι μια τραγουδίστρια που κάθε της συνέντευξη συζητιέται πολύ. Είτε μιλάει μόνο για τα καλλιτεχνικά της, είτε για τα προσωπικά της, είτε για κοινωνικά θέματα, η Έλενα έχει εμπεριστατωμένη άποψη και δεν φοβάται να την πει. Με πέντε κιλά παραπάνω στη σιλουέτα της, δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ μειονεκτικά. Το αντίθετο. Ενοχλείται πολύ όταν διαπιστώνει κοινωνικό ρατσισμό.
«Είναι η πρώτη φορά που θα με ακούσεις να μιλάω έτσι, αλλά σήμερα στενοχωρήθηκα πολύ. Βλέποντας την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου, είδα νεαρά κορίτσια 25 χρόνων να κρίνουν μεγαλύτερες κυρίες, επειδή φορούσαν μπικίνι στην παραλία. Βούρκωσα κι έκλεισα την τηλεόραση. Μετά τα 30, δηλαδή, απαγορεύεται να βγεις στην παραλία; Είναι δυνατόν να κατηγορείς τους ανθρώπους για το πώς βγαίνουν στη θάλασσα; Συμπαθώ τους παρουσιαστές, αλλά τι γραμμή είναι αυτή που ακολουθούν; Όλοι θα πάμε στα 50 κι αυτό που συμβαίνει είναι κοινωνικός ρατσισμός».
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου