Στην εντατική τα δύο παιδάκια μετά την έκρηξη στο Ζευγολατιό - 85% εγκαύματα το αγοράκι, 60% το κοριτσάκι - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες




- Δύσκολα τα πράγματα για τα δύο ανήλικα παιδιά που νοσηλεύονται διασωληνωμένα στο Παίδων
- 90% καθολικά εγκαύματα και ο πατέρας τους και ιδιοκτήτης του εργοστασίου στο Ζευγολατιό της Κορίνθου
- Στο ΚΑΤ και ο αδερφός του, συνιδιοκτήτης στην επιχείρηση πυροτεχνημάτων, με 50% εγκαύματα
- Ωστικό κύμα και πυρκαγιά προκλήθηκαν από την ισχυρή έκρηξη


































Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται τα δύο ανήλικα παιδιά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου πυροτεχνημάτων στο Ζευγολατιό και οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων δίνουν μία πραγματική μάχη για να τα θέσουν εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του newsIT, το 13χρονο αγοράκι έχει υποστεί εγκαύματα 85%, ενώ η μικρή, 8χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται με εγκαύματα 60%.

Όπως ανακοίνωσε και το νοσοκομείο Παίδων, "τα δύο μικρά παιδιά διακομίστησαν μέσω ΕΚΑΒ από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στο Παίδων και νοσηλεύονται στην ΜΕΘ με πολλαπλά εγκαύματα, σε βαριά κατάσταση, υπό μηχανική αναπνευστική υποστήριξη, με την κατάστασή τους παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη".
Σε κρίσιμη κατάσταση και ο πατέρας τους


Στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο πατέρας τους και ιδιοκτήτης τς επιχείρησης, βαριά τραυματισμένος και με καθολικά εγκαύματα 90%, ενώ ο αδερφός του σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, αλλά επίσης κρίσιμη, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Όλο το χρονικό της έκρηξης


Το μεσημέρι της Δευτέρας, σε μία από τις αποθήκες έκτασης 70 τ.μ., σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες και από το οστικό κύμα και την φωτιά που δημιουργήθηκαν, τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο αδέρφια, συνιδιοκτήτες της νόμιμης επιχείρησης βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά του ενός από τους δύο.





Ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού, που ήταν μεσοτειχία με το εργοστάσιο, κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε κι ο απολογισμός της ισχυρότατης έκρηξης ήταν να τραυματιστούν τα δύο ανήλικα παιδιά ένα κορίτσι 8 κι ένα αγόρι 13 χρόνων αντίστοιχα, αλλά και ο πατέρας τους, 40 ετών κι ο 38χρονος αδερφός του.
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
Όλοι τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου βρίσκονται διασωληνωμένα και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr

Στο "πόδι" βρίσκοναι οι άνδρες της πυροσβεστικής αλλά και οι γιατροί της περιοχής.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου