Λέγκια Γκντανσκ - Παναθηναϊκός 4-0

Τα σοβαρά αμυντικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό σε βαριά ήττα από την Λέγκια Γκντανσκ με 4-0 στο δεύτερο φιλικό του επί πολωνικού εδάφους. Αποβλήθηκε ο Νίκος Καρέλης στο 63ο λεπτό.


Καλά στοιχεία έδειξαν οι "πράσινοι" (σ.σ. "μπλε" εν προκειμένω) μέχρι το 18ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Χρήστος Δώνης αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ κι ο Μλάντεν Πέτριτς ως "δεκάρι" στο 4-4-2 του Γιάννη Αναστασίου.
Ο Παναθηναϊκός πίεσε ψηλά, είχε γρήγορες επιστροφές, ενώ τα μπακ (Νάνο-Παναγιώτης Σπυρόπουλος) ανέβαιναν αρκετά συχνά για να ενισχύσουν την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι.
Οι συχνές διακοπές, πάντως, (στο 6ο λεπτό τραυματίστηκε ο διαιτητής και στο 18ο ο καπνός από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί απέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα) απορύθμισαν τους "πράσινους", οι οποίοι προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να επιτεθούν οργανωμένα.
Η Λέγκια είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις των... καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, αλλά ο Βράνιες έχασε πέναλτι (η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ).
Ο Γιάννης Αναστασίου άρχισε να κάνει αλλαγές και να δοκιμάζει διάφορα συστήματα, αλλά η αποβολή του Νίκου Καρέλη στο 63ο λεπτό αποσυντόνισε πλήρως το "τριφύλλι", το οποίο έκανε τεράστια αμυντικά λάθη και μέσα σε 12 λεπτά δέχθηκε τέσσερα γκολ!
Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (64' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (65' Μπούρμπος), Μέντες, Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (64' Χουχούμης), Πέτριτς (64' Ντίνας), Μπεργκ (78' Μαλντίν), Κλωναρίδης (46' Καρέλης).
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου