Νίκος Μουτσινάς - Σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ παράλληλα τη νέα σεζόν;


Νίκος Μουτσινάς



 
Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βρεθεί ο Νίκος Μουτσινάς την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα συμμετέχοντας σε παραπάνω από ένα project. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Αλέξανδρο Ρήγα να συμμετάσχει στο νέο σήριαλ «Τρίχες». Παράλληλα, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε πρόταση ώστε να παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», project που συζητούσε να παρουσιάσει και πέρυσι μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της παρουσιάστριας του Alpha -και πρώην συνεργάτιδάς του-, ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα συναντήθηκε και με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες τις πρότασης του καναλιού, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε σκέψεις για να καταφέρει τελικά να βρίσκεται και στη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ. 

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου