Νίκος Μουτσινάς: Πάει τελικά στον ΑΝΤ1. Όλες οι λεπτομέρειες για τον καινούργιο του ρόλο

moutsinas


Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει στο Παρέα Radio για τις επαφές του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1 και την πιθανή μετακίνησή του εκεί πλέον επισημοποιήθηκε. Στον ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso αλλά αυτή τη φορά σε ρόλο ηθοποιού.

Ο παρουσιαστής θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Τρίχες», την οποία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Στη σειρά θα παίζουν επίσης η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Νίκος Αναδιώτης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Άβα Γαλανοπούλου.
Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί στο κομμωτήριο της Βασιλικής Ανδρίτσου και θα πιάσει τη βούρτσα, το πιστολάκι, το ψαλίδι και τις βαφές, κάτι που είχε κάνει στο θέατρο Αποθήκη, στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Το σενάριο της σειράς τοποθετείται σε ένα πεζόδρομο με καταστήματα, τα οποία έχουν αρχίσει να φυτοζωούν, όταν μια δαιμόνια κομμώτρια βρίσκει τρόπο για να μην κλείσει την επιχείρησή της.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου