Αντζελίνα Τζολί - Το σοκαριστικό βίντεο που τη δείχνει υπό την επήρεια ναρκωτικών πριν από 15 χρόνια



Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο της Αντζελίνα Τζολί, που τραβήχθηκε πριν από 15 χρόνια και κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας τη διάσημη ηθοποιό σε άθλια κατάσταση να μιλά στο τηλέφωνο υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το εν λόγω βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο φερόμενος ως έμπορος ναρκωτικών της Τζολί, Φράνκλιν Μέγιερ, μέσω του The National Enquirer. Συγκεκριμένα, ο Μέγιερ, που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι τράβηξε το βίντεο διάρκειας 16 λεπτών το 1999 στο σπίτι της Τζολί στο Μανχάταν, όπου πήγε έπειτα από δικιά της έκκληση. «Η Αντζελίνα ήταν πελάτης μου για πολλά χρόνια. Της πουλούσα ηρωίνη και κοκαΐνη. Μια μέρα με κάλεσε και μου είπε να περάσω από το σπίτι της. Μου είπε πως θέλει να της φέρω ναρκωτικά. Εκείνη τη μέρα είχα αγοράσει την κάμερα και αποφάσισα να την πάρω μαζί μου. Όταν έφτασα της έδωσα τα ναρκωτικά και εκείνη μου έδωσε τα λεφτά» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Φράνκλιν Μέγιερ.




Η 39χρονη σήμερα ηθοποιός και Πρέσβειρα του ΟΗΕ εμφανίζεται στο βίντεο με κόκκινα μάτια, βρώμικα χέρια τρυπημένα από σύριγγες να μιλάει με δυσκολία στο τηλέφωνο ενώ χάνει τα λόγια της και τα μάτια της κλείνουν.Όπως ανέφερε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, η Τζολί στο βίντεο συνομιλεί με τον πατέρα της, Γιον Βόιτ, για οικογενειακά θέματα. Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως έβλεπε την Τζολί δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, είτε στο διαμέρισμά της είτε σε δωμάτια ξενοδοχείων, για να την προμηθεύσει κοκαΐνη ή ηρωίνη αξίας 100 δολαρίων.

Δες το βίντεο:

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου