Πέτρος Κωστόπουλος - Αποχωρεί από την πρωινή ζώνη; Όσα είπε ο ίδιος

Πέτρος ΚωστόπουλοςΕκτός πρωινής ζώνης θα βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος από τη νέα σεζόν.


Σύμφωνα με τη στήλη της Αφροδίτης Γραμμέλη στο «ΒΗΜΑ», ο διάσημος παρουσιαστής αρνήθηκε να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του Mega. Μάλιστα, σημεινώνεται από τη γνωστή τηλεκριτικό η διαφωνία του Πέτρου Κωστόπουλου με το κανάλι σχετικά με τη θεματολογία του Πρωινό mou, αλλά και με την επιλογή των καλεσμένων.

Ωστόσο, ο Πέτρος Κωστόπουλος φαίνεται πως θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι, ενισχύοντας τη βραδινή ζώνη του καναλιού με ένα talk showκάτι που ο αρχικός σχεδιασμός περιελάμβανε και για τη φετινή σεζόν, ωστόσο το project τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Όσο για την πρωινή ζώνη του καναλιού, το Mega σκοπεύει να βρει νέα πρόσωπα ώστε να στήσει μια νέα πρωινή εκπομπή, πιθανότατα και με νέα μορφή σε σχέση με το ήδη υπάρχον «Πρωινό mou». 

Παράλληλα, λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα,  ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!», το μεσημέρι της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας το τέλος του «Πρωινό mou» και την πρόθεσή του να μη συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη: «Έπρεπε να χαρείτε, γιατί εγώ χαίρομαι. Ήταν μια απόφαση δική μου χαίρομαι πολύ γι' αυτήν. [...] Εμένα μ' αρέσει, έχουμε πει ένα πράγμα. Αν γίνει το "Βράδυ" και αρέσει στο κανάλι... Περιμένω την απάντηση του καναλιού. Είμαστε σε πολύ καλό mood, μακάρι να γίνει αυτό που πρότεινα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δες το βίντεο:

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου