Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ! - Βγήκε από το νοσοκομείο

Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ! - Βγήκε από το νοσοκομείο- Είναι επίσημο! Ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ
- Μετά από 5,5 μήνες ο Γερμανός 7 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ξύπνησε από το κώμα
- Η "μάχη" θα συνεχιστεί για την αποκατάστασή του























Εκεί που οι ελπίδες όλων είχαν χαθεί, ο Μίκαελ Σουμάχερ απέδειξε ότι είναι γεννημένος νικητής. Στη δυσκολότερη μάχη της ζωής του, μπορεί ακόμη να μην έχει βγει νικητής, αλλά δείχνει ότι δεν θα χάσει.
ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, ο Σούμι ξύπνησε από το κώμα και βγήκε από το νοσοκομείο του Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύτηκε για 5,5 μήνες.

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν και είχε το ατύχημα την ώρα που έκανε σκι, ο Σουμάχερ πάλεψε και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσε και ο 45χρονος πρώην πιλότος της F1 κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα.

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά με την υγεία του αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Η οικογένειά του ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς, τους ανθρώπους του νοσοκομείου αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του Σούμι ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση από τη μονάδα αποκατάστασης όπου θα μεταφερθεί.

Η ανακοίνωση της Σαμπίν Κεμ

"O Michael έχει πλέον φύγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πια σε κώμα. Η οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους θεράποντες ιατρούς, τις νοσοκόμες και τους φυσιοθεραπευτές στη Γκρενόμπλ, καθώς και όσους του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. Όλοι αυτοί έκαναν εξαιρετική δουλειά αυτούς τους μήνες. Η οικογένειά μας θέλει ακόμα να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις θερμές τους ευχές στον Michael. Είμαστε σίγουροι πως τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόηση όλων, καθώς η περαιτέρω αποκατάσταση, θα συνεχιστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας."
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου