Τραγωδία για τον Πλετίκοσα, αμφίβολος ο Μόντριτς



Δύο σημαντικούς πονοκεφάλους απέκτησε ο Νίκο Κόβατς για τη συνέχεια του Μουντιάλ. Ο πρώτος ακούει στο όνομα του βασικού του τερματοφύλακα, Στίπε Πλετίκοσα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα το οποίο μπορεί να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο πορτιέρο της Κροατίας έμαθε ότι την Πέμπτη η γυναίκα του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική και όπως είναι φυσιολογικό ο Πλετίκοσα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα του για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του.
Πέρα από αυτό ο Νίκο Κόβατς δεν ξέρει εάν θα μπορεί να υπολογίζει για το ματς με το Καμερούν και τον Λούκα Μόντριτς. Ο μέσος της Ρεάλ δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Νταβίντς Λουίζ και δύσκολα θα είναι έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
"Δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα κι ελπίζουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό, ωστόσο, είναι πρησμένο το πόδι του και πονάει πολύ. Τον έχουν αναλάβει οι γιατροί μας" ήταν το σχόλιο του Κόβατς όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου