Ελένη Μενεγάκη: Η μεσημεριανή συνάντηση με την Τζένη Μπαλατσινού, το μπάνιο με τα παιδιά τους και…η Δέσποινα Βανδή

menegakimpalatzinou
Πλήρως έχουν αποκαταστήσει τη φιλία τους η παρουσιάστρια του Alpha και η οικοδέσποινα του «Πρωινό Mou»τέσσερις μήνες μετά τις πρώτες κινήσεις για επανασύνδεση.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και την Τζένη Μπαλατσινού το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Ιουνίου 2014, όταν λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη δεν παρουσίασε την εκπομπή της: «Πήγε με το αυτοκίνητό της και πήρε την Τζένη Μπαλατσινού από τα γραφεία των περιοδικών στο Νέο Ψυχικό και κατευθύνθηκαν σε κοντινό εστιατόριο για φαγητό» περιγράφει στο περιοδικό πρόσωπο που τις συνάντησε. Εκεί παρέμειναν για περίπου δυο ώρες και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ίδιο σημείο, όπου και χωρίστηκαν» πρόσθεσε η ίδια πηγή!
Το Σαββατοκύριακο η Ελένη δεν βρέθηκε στα Άχλα, αλλά ήταν στην Αθήνα. Οι δυο φίλες πήγαν την Κυριακή για μπάνιο στο Λαγονήσι. Λίγο πριν αναχωρήσουν από τη θάλασσα έφτασαν στην ίδια παραλία και η Δέσποινα Βανδή με την Γωγώ Μαστροκώστα με τα παιδιά τους. «Ήταν η πρώτη φορά που η Δέσποινα και η Ελένη βρέθηκαν τόσο κοντά αλλά δεν μίλησαν» σχολιάζει πρόσωπο από το περιβάλλον τους.
Δείτε φωτογραφίες
559_35f3441c-6213-4574-a421-97dda827787d
670_0af38b7f-0f81-49ec-bcb5-0bff38d882e5
menegakimpalatzinou1
menegakimpalatzinou2
menegakimpalatzinou3
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου