Καμπούρη - Χρουσαλά - Κοκκίνου: Με τους συντρόφους τους στην Κύθνο: Φωτογραφίες

Καμπούρη - Χρουσαλά - Κοκκίνου

Αγαπημένοι φίλοι της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη έφτασαν στην Κύθνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, για να είναι κοντά τους στην ξεχωριστή στιγμή του γάμου τους.

Όλοι έγιναν μια παρέα και μαζί με το ζευγάρι μια μέρα πριν το γάμο έδωσαν ραντεβού στην παραλία του Αγ. Σώστη. Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης ήταν ιδιαίτερα χαλαροί, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας δεν αποχωρίστηκαν ούτε στην παραλία τη μικρή Μάργκω, ενώ η «ψυχή» της παρέας ήταν ο Γιώργος Μπόγρης!

Την ημέρα του γάμου, το ραντεβού για το θαλάσσιο μπάνιο δόθηκε στην Ποταμιά με την ίδια σύνθεση παρέας και, φυσικά, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, οι οποίοι χωρίς άγχος έφυγαν από την παραλία για να ετοιμαστούν για το γάμο τους, αργά το μεσημέρι.

Έλλη Κοκκίνου & Γιώργος Μπόγρης

Δέσποινα Καμπούρη & Βαγγέλης Ταρασιάδης
  
Μαριέττα Χρουσαλά & Λέοντας Πατίτσας 

Όλη η παρέα βγάζοντας μια αναμνηστική φωτογραφία στην παραλία -  φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το Yupiii 

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου