Λαϊκή οργή για Beyonce και Jay Z! Τι κάνουν στην κόρη τους και προκαλούν την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων;

beyonce

Έξαλλη είναι μια πολύ μεγάλη μερίδα κυρίως του αμερικανικού πληθυσμού με ένα λαμπερό ζευγάρι της showbiz. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν κινητοποιηθεί και εκφράσει την έντονη αντίθεσή του στον τρόπο που Beyonce και Jay Z αφήνουν ατημέλητα τα μαλλιά της κορούλας τους, Blue Ivy.«Είναι ντροπή μια γυναίκα που ξοδεύει χιλιάδες δολάρια το μήνα για τα μαλλιά της να αφήνει το παιδί της να μοιάζει σαν πρόβατο», λέει χαρακτηριστικά μια αγανακτισμένη θαυμάστρια της τραγουδίστριας. Άλλοι πάλι θεωρούν πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει στο ζευγάρι πώς να χτενίζει το παιδί του και πως έχει γίνει πολύς χαμός για το τίποτα! H αλήθεια πάντως είναι πως ηπανέμορφη μικρούλα κάθε φορά που εμφανίζεται με τους γονείς της είναι αναμαλλιασμένη και αχτένιστη….
Lighthearted? The woman who launched the petition has since stated that the page was a joke, before giving her advice on how Blue Ivy's hair should be moisturized
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου