Backstage φωτογράφηση με την Καινούργιου και τον Σταματόπουλο

Backstage φωτογράφηση με την Καινούργιου και τον Σταματόπουλο

Οι περισσότεροι παρουσιαστές αυτή την περίοδο είτε έχουν, είτε ετοιμάζονται να ευχηθούν στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι», ενώ ορισμένοι από αυτούς δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Στην κατηγορία αυτή όμως, σίγουρα δεν ανήκουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος που όχι μόνο δεν θα σταματήσουν το καλοκαίρι, αλλά έχουν ήδη υπογράψει με τον ALPHA και για την επόμενη σεζόν.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit, στο κανάλι της Κάντζας θα ξεκινήσει μία καινούργια εκπομπή μέσα στο καλοκαίρι με παρουσιαστές την Κατερίνα και τον Παύλο.

Η εκπομπή με τίτλο «Καλοκαίρι παντού» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14:00 και με σκοπό μέσα από τη συχνότητα του ALPHA να μεταφερόμαστε κάθε μεσημέρι σε πολλά όμορφα μέρη της χώρας μας και ιδιαίτερα… στις παραλίες μας, αλλά να μας ενημερώνουν και για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της σόου μπιζ, παρουσιάζοντας όμως και χρηστικά θέματα.

Χθες λοιπόν η Κατερίνα κι ο Παύλος έκαναν και το τρέιλερ για την εκπομπή τους, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες, το concept του τρέιλερ είναι πολύ... καλοκαιρινό με τους δύο παρουσιαστές να κάνουν διακοπές.

Η Κατερίνα λοιπόν φόρεσε το μαγιό της, τα γυαλιά και το καπέλο της, κάθισε αναπαυτικά στην ξαπλώστρα και οι κάμερες ξεκίνησαν να γράφουν.






Από την άλλη, ο Παύλος, ήταν πιο… ντυμένος αφού κάθισε στην ξαπλώστρα με τα ρούχα του.

Τι κι αν τις διακοπές τους λοιπόν τις περάσουν μέσα στο στούντιο, αφού, όπως λένε και με τον τίτλο της εκπομπής τους «Καλοκαίρι παντού», αρκεί να έχουμε καλοκαιρινή διάθεση.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου