Sexy Fans #Euro2012 - Οι γυναίκες που ομορφαίνουν τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας


Ποδόσφαιρο σημαίνει θέαμα. Και θέαμα χωρίς όμορφες γυναίκες δεν γίνεται. Αυτό φαίνεται να ισχύει περισσότερο από ποτέ στο φετινό Euro, όπου οι γυναίκες όχι μόνο έχουν κατακλύσει τις εξέφρες, αλλά κάνουν τους σκηνοθέτες πραγματικά να κολάνε. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οικοδέσποινα οπαδός της Πολωνίας Νατάλια Σίβιεκ. Το μοντέλο εσωρούχων δεν έχει χάσει ούτε αγώνα της εθνικής Πολωνίας και, όπως δήλωσε, θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την διοργάνωση παρά τον αποκλεισμό της εθνικής Πολωνίας. 
Εντυπωσιακή παρουσία στα γήπεδα της Ουκρανίας έχει επιδείξει και η Γερμανία, καταφέρνοντας το απόλυτο στους ομίλους. Αλλά και η Τζόρνταν Κέιρβερ που έχει πάει να υποστηρίξει την εθνική της ομάδα, μια χαρά τα καταφέρνει:
Η Ισπανία έχει επίσης εντυπωσιακή εκπροσώπηση στην διοργάνωση. #diplis_anagnwsis
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Σουηδέζες από την διοργάνωση:




Και μερικές φάσεις από αυτές στις οποίες ο σκηνοθέτης έπαθε αυτό που λέγαμε πριν. Κόλλησε. Και απλά ξέχασε ότι πρέπει να δείχνει και πλάνα από το γήπεδο.











Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου