Ναταλία Γερμανού- Μάριος Αθανασίου: Είναι τελικά ζευγάρι;


Πολλές φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάριο Αθανασίου, αφού οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις τους όλο και πληθαίνουν, ενώ μάλιστα η Ναταλία τον ακολούθησε μέχρι και στο Σύνταγμα ως «Αγανακτισμένη»! Παρόλα αυτά και οι δύο διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και επιμένουν πως η σχέση τους δεν είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Εδώ και οι δύο εβδομάδες όμως, ο Μάριος Αθανασίου έχει μετακομίσει στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών που κατοικεί τα τελευταία έξι χρόνια και η Ναταλία, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του yupi. Για την ακρίβεια οι δυο τους πλέον μένουν ακριβώς απέναντι καθώς τα σπίτια τους χωρίζει μόνο η κοινόχρηστη πισίνα! Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο συγκρότημα μένει ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο παραγωγός του «Just The Two Of Us», Ευγένιος Κατραβάς.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου